Odbojka

ZAUSTAVLJEN NIZ Kostrena iskoristila hendikep Dubrovnika

Sve je počelo 11. listopada pobjedom protiv Đakova 3:1 u Gospinom polju. Uoči te utakmice te u najavi sezone Dubrovkinje su najavile borbu za ostanak, međutim borbe za ostanak neće biti, ŽOK Dubrovnik igrati će doigravanje za prvaka Hrvatske! 

Opširnije...

FOTO Fenoooomeeeenalno: Odbojkašice 10 od 10!

Fenomenalnu i briljantnu utakmicu ponudile su odbojkašice Dubrovnika u sklopu desetog kola 1. A odbojkaške lige! Jedino u prvom setu protiv Rijeke 'put prema pobjedi' igrao se u trećoj brzini, a potom, u drugom i trećem, Dubrovkinje prebacuju u šestu brzinu i stižu do svoje desete uzastopne pobjede slavivši glatkih 3:0! 

Opširnije...

FOTO Majstorice iz Grada protutnjale Osijekom!

Odbojkašice Dubrovnika i nakon devetog odigranog kola ne znaju za poraz! Unatoč velikim oscilacijama u igri, a posebno u drugom setu, Dubrovkinje su u dalekom Osijeku upisale svoju devetu pobjedu slavivši 3:1 (27:29, 25:16, 19:25, 24:26)!!! Dubrovkinje su nakon devet odigranih utakmica usamljene na vrhu 1. A odbojkaške lige skupine II!!!

Opširnije...

1. A LIGA - UŽIVO - ŽOK Osijek 06. - ŽOK Dubrovnik

U svrhu promicanja dubrovačkog sporta, a u suradnji sa Gradom Dubrovnikom u nastavku možete pratiti dburovačke odbojkašice koje igraju u dalekom Osijeku protiv istoimenog domaćina. Dubrovkinje su trenutno na prvoj poziciji skupine II, nakon osam utakmica ne znaju za poraz, dok je domaćin upisao četiri pobjede i isto toliko poraza. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?