Odbojka

Dubrovkinje osvojile pripremni turnir u BiH

Kadetkinje Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik pobjednice su pripremnog turnira održanog u Širokom Brijegu. U konkurenciji četiri momčadi, Dubrovkinje su, nakon osvojenog prvenstva Dalmacije, i ovaj put pokazale da su u izvrsnoj formi. Drugo mjesto osvojile su kadetkinje Arbanasa iz Zadra, a treće i četvrto mjesto dvije ekipe odbojkašica Širokoga.

Opširnije...

Turnir 'Mala mreža': Naslov za Dubrovnik

Mlade odbojkašice Dubrovnika osvojile su turnir 'Mala mreža' za djevojčice rođene 2001. i mlađe, koji se igrao ovaj vikend u sportskoj dvorani Gospino polje. Na turniru su sudjelovali ŽOK Dubrovnik, ŽOK Dubrovnik II, OK Azena Velika Gorica, OK Mokošica, OK Župa dubrovačka i OK Čilipi.

Opširnije...

Kadetkinje Dubrovnika prvakinje Dalmacije

U subotu, 10. svibnja održano je prvenstvo Dalmacije za kadetkinje. Završnica se igrala u sportskoj dvorani Gospino polje i dvorani Osnovne škole Mokošica. Na završnici je nastupilo ukupno devet momčadi podjeljenih u tri skupine, a nakon razigravanja, najuspješnije i najbolje pokazale su se odbojkašice Dubrovnika.

Opširnije...

Odbojkašice na 2. mjestu zaključile sezonu

Odbojkašice Dubrovnika završile su svoj nastup u A-1 odbojkaškoj ligi ove sezone. Nakon regularnog dijela prvenstva, Dubrovkinje su igrale u skupini Lige za ostanak gdje su uz OTP banku Pulu i Novu Gradišku igrale za spas prvoligaškog statusa. Ostanak je osiguran i to je ujedno bio primarni cilj s početka sezone!

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?