Judo

1. HJL: Dubrovnik 1966. treći nakon prvog kola

Nakon održanog I.kola 1.HJL seniori judo kluba Dubrovnik 1966 zauzeli su 3.poziciju na ljestvici.  U Puli su imali četiri meča te su upisali 2 pobjede i 2 poraza, a rezultat je još bolji kad se zna da je ostvaren s vlastitim snagama tj. bez pomoći pojačanja iz redova drugih klubova.

Opširnije...

Borsa Open: 9 medalja Dubrovnika i Župe

Članovi Judo kluba Dubrovnik ovog su vikenda nastupili na međunarodnom judo turniru BORSA Open koji je ove godine privukao 933 natjecatelja iz 16 država i 75 klubova.

Opširnije...

EURO KUP Ivana Šutalo osvojila zlato!

Ivana Šutalo, članica Judo kluba Dubrovnik nastupila je danas na Europskom kupu za seniore koji se održava u Beogradu. U pratnji svog trenera Jakše Đapića osvojla je zlatnu medalju. 

Opširnije...

Dubrovački klubovi uspješni u Splitu

Judo klub Dubrovnik uspješno je nastupio  na međunarodnom judo turniru „25. Kup Jadrana“ koji se održao 27.06.2015. godine u Splitu. Zlatnu medalju osvojila je Andrea Šuljak, srebrne medalje  osvojili su Karmen Knego,  Mihaela Đuho, Pero Moretići Ivica Bogetić, a brončane medalje Josipa Vuković, Ivan Hrnić, Matej Njirić, Bruno Benček , Marko Moretic  i Antun Ivančević.

Opširnije...

AKTUALNE VIJESTI

  • ETTU CUP 'Pituri' zovu navijače: S vama do povijesnog uspjeha! +

    Opširnije
  • Otvaranje za 'pet': Ragusa preko Splita do prvog uspjeha +

    Opširnije
  • DRUGA POBJEDA Rukometaši 'razmontirali' Jelsu +

    Opširnije
  • 1

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?