Judo

10 medalja za judoke Dubrovnika

Na jučer održanom judo turniru „Memorijal Dragutin Krželj“  koji se održao na splitskim Gripama članovi Judo kluba Dubrovnik  osvojili su  6 srebrnih i 4 brončane  medalje. Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja iz 16 klubova. 

Opširnije...

Poredak 9. Judo kupa 'Sveti Vlaho'

Proteklog vikenda u organizaciji Judo kluba Dubrovnik održan je 9. Judo kup Sveti Vlaho. Na natjecanju je nastupio 21 klub sa ukupno 160 natjecatelja. Natjecanje se bodovalo za Hrvatski super kup.

Opširnije...

Roko i Glasnović sveučilišni prvaci Hrvatske!

Judaši Judo kluba Dubrovnik za Sveučilište Dubrovnik osvojili ekipno treće mjesto u Hrvatskoj. Natjecatelji Judo kluba Dubrovnik 1966 ovog su vikenda nastupili na " Zagreb Openu " i Sveučilišnom prvenstvu Hrvatske, a rezultat je bio i više nego dobar. 

Opširnije...

Žetva medalja JK Ura Nage na turnir u Zagrebu

Judo klub Ura Nage i Judo klub Slano ove su subote zajednički nastupili na jakom međunarodnom turniru „Zagreb Open – Panda 2015.“ na kojem je nastupilo 589 natjecatelja. Dubrovački i slanski judaši nastupili su u svim uzrastima, od dječjih do seniora i osvojili su ukupno 14 medalja i uspješno krenuli u novu natjecateljsku godinu.

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno

Želite nam poslati članak?