Judo

EURO/Prag: Ivana Šutalo srebrna

Ivana Šutalo članica Judo kluba Dubrovnik osvojila je još jednu medalju na europskom kupu za juniorke u Pragu. Na natjecanju je nastupilo 36 zemalja i preko 400 natjecatelja. Ivana je kao jedna od nositeljica kategorije bila slobodna u prvom kolu da bi došla do finala pobjedom protiv Poljakinje Anne Zalzecne i Kazahstanke Ruze Dukhturbayeve.

Opširnije...

Iskorak Ivane Šutalo na IJF ljestvici

Proteklog vikenda Ivana Šutalo članica Judo kluba Dubrovnik nastupila je na europskom kupu za juniore u Mađarskom Paksu.Iako je imala 3 pobijede ovoga puta je ostala nadomak medalje sa osvojenim 5. mjestom. Ivana se trenutno nalazi na 5.mjestu svjetske juniorske ljestvice. Mlada je Dubrovkinja još nastupila sa reprezentacijom Hrvatske...

Opširnije...

Djeca položila za učeničke pojaseve

Na cavtatskoj rivi osamdesetero djece iz Judo cluba Konavle-Cavtat položilo učeničke pojaseve. Polaganje učeničkih pojaseva za polaznike Judo kluba Konavle-Cavtat organizirano je ove subote, 28. lipnja, na rivi u Cavtatu. Osamdesetak dječaka i djevojčica pred mnoštvom okupljenih roditelja, prijatelja, građana i turista pokazalo je svoje sportske vještine.

Opširnije...

Brat i sestra Buterin prvaci Hrvatske

Judaši Judo kluba Dubrovnik 1966 još jednom s pokazali svoju kvalitetu. Na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke koje se ovu subotu održalo u Zagrebu osvojili su ukupno šest medalja. Zlatne medalje osvojili su brat i sestra Paulo i Karla Buterin. Karla je u nastupila u kategoriji do 52 kg. 

Opširnije...

Košarka izdvojeno

Vaterpolo izdvojeno

Nogomet izdvojeno

Futsal izdvojeno

Judo izdvojeno

Rukomet izdvojeno